SABATINO ANTWERPEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sabatino Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

3 sep 2022 om 16:36 Koud eten.
29 aug 2022 om 15:17 13 euro voor een bakje penne met kaassaus, maar voor de helft gevuld en smakeloos zonder kruiden. Ik was echt zo teleurgesteld.
19 aug 2022 om 18:19 Ik kreeg een vleesgerecht in plaats van het bestelde vegetarisch gerecht. De eigenaar wilde het wel oplossen, maar ik moest mijn geld dan gaan halen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
31 jul 2022 om 17:55 Heel weinig groentjes in de vegetarische pasta. Pizza amper belegd.
9 jul 2022 om 20:44 delivery was very fast and polite however i have had much better pasta scoglio than this one, wouldn't recommend this one
27 jun 2022 om 9:56 Heel lekker, alleen jammer dat de pizza's koud waren.
22 jun 2022 om 9:47 jammer dat het zo lang geduurd heeft, maar wel worth the wait
16 jun 2022 om 10:04 Echt super lekker. Ik had de drie ovengerechten omdat ik niet kon kiezen, maar ze waren alle drie even lekker dus nu weet ik nog niet wat ik de volgende keer moet kiezen ;)
18 apr 2022 om 7:17 Heerlijk pizza
27 dec 2021 om 20:36 Risotto met champignons wat smakeloos. Lasagne veel te zout en vet. Spaghetti bolognaise was lekker genoeg. Over de bezorging qua tijd prima maar lasagne was overal en nergens in de doos. De rest was voldoende.